Det är vår i luften och ny nybörjarkurs i maj

794 794 admin
  • 0

Hej! Nu känns det verkligen att våren är i luften här i Göteborg. I morse var det torrt och kyligt att springa, men med en jättevacker soluppgång. Jag har verkligen saknat solen under den senaste regniga tiden.

Tyvärr var jag väldigt trött på förmiddagen. Jag vet inte riktigt varför för jag sov gott i natt och känner mig inte förkyld. Kanske var det bara träningen som tog på krafterna? Hur som helst är det som tur är bättre nu på eftermiddagen.

Jag blir frustrerad när jag är trött för då är det lätt att jag inte får något gjort. Mycket av mitt arbete kräver att jag är disciplinerad och att jag pushar mig själv att göra de saker jag behöver, men när jag är trött tappar jag fokus och blir mest sittande och tittar in i datorn utan att producera något. Samtidigt är det antagligen naturligt att ha sådana dagar. Jag har det inte så ofta, så jag får väl acceptera att jag inte kan vara på topp hela tiden.

När väl min energi kom tillbaka fick jag ändå ganska mycket gjort. Jag har gjort en flyer för min nybörjarkurs och skall lägga ut den här med. Jag hoppas verkligen att jag får in tillräckligt med anmälningar, så att jag kan köra den i maj. Det bästa skulle vara om jag åtminstone fick tio stycken, men vi får se hur det går.

Jag har också funderat mer på hur jag kan marknadsföra mina böcker. Tyvärr gick luften ur mig lite grand efter sommaren. Jag är ingen försäljare av naturen. Jag känner mig ofta obekväm med att närma mig personer med mina “produkter”. Det jag dock måste inse är att jag faktiskt inte vill någon något ont. Jag vill ju att människor skall må bättre och det hoppas jag de kan göra av det jag säljer. Dessutom vet jag att jag inte kräver oskäliga priser. Trots det tar det emot att sälja mina böcker och yogakurser (men jag skall jobba på att bli bättre 🙂).

Om en liten stund börjar yogan och jag skall snart gå ned och förbereda lite grand i yogastudion.

Jag hoppas att jag orkar läsa lite ikväll efter min yogaundervisning. På sistone har jag inte riktigt läst så mycket som jag brukar. Jag läste i och för sig Doris Lessings “Det femte barnet”, men annars har jag inte kommit framåt i min läslista. Ibland är det helt enkelt så att jag är helt slut på kvällarna och bara orkar titta lite på mobilen innan jag somnar, men ikväll siktar jag på lite läsning. Just nu läser jag en intressant bok som heter “The Compound Effect” av Darren Hardy. Jag skall skriva mer om den här när jag läst ut den och kanske till och med göra ett youtube-inlägg om den. Imorgon hoppas jag faktiskt spela in mitt första motivations-inlägg för min youtube-kanal. Jag tror inte att jag lägger ut det imorgon för jag måste redigera det och det tar nog lite tid, men kanske på torsdag.

Nu måste jag sluta. Ha en fin fortsättning på dagen!

Namaste,

Johanna
Min flyer för nybörjarkursen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.