Yogaavslutning den 28 maj

794 992 admin
  • 0

Våren är verkligen här! Idag såg jag en citronfjäril i trädgården! Underbart!

I morse var det dock ganska tråkigt väder när jag sprang. Det duggregnade och blåste lite. När jag kom hem var jag ganska trött och fick dela upp min yoga i 10 minutersintervaller. Jag yogade i 10 minuter och jobbade i 25 minuter. Det var faktiskt ganska skönt och jag kommer nog att göra det igen. Jag tror att det är viktigt att vara flexibel när man har ett mål, för annars är det lätt att man ger upp när det man stöter på ett hinder. Har man bestämt sig för att röra sig varje dag på mornarna, men en morgon inte orkar, så är det mycket bättre att röra på sig senare under dagen än att bara ge upp för att man inte orkar en morgon.

På förmiddagen jobbade jag med att göra en flyer för min yogaavslutning den 28 maj. Jag har tänkt att ha en yogalektion mellan 17.30-18.30 och att vi sedan (de som vill förstås :-)) går tillsammans till en indisk restaurang på Södravägen och äter middag där ca. kl. 19.15. Jag hoppas att det kan vara en trevlig avslutning på terminen och jag tänker att både gamla och nya (och även sådana som är intresserade av min yoga) kan vara med. Om det är fint väder kan vi kanske till och med yoga utomhus, men annars blir det helt enkelt i yogasalen.

Eftermiddagen började jag med att skicka mejl till olika skolor angående min bok “Alla kan lyckas med sina studier”. Jag skulle så gärna vilja sprida min bok till elever och lära dem mer om hur de både kan må bättre och prestera bättre i skolan. Jag hoppas verkligen att några skolor köper in boken till sina bibliotek.

Den sista stunden nu på eftermiddagen har jag spelat in min första motivationsvideo som jag skall lägga upp på min youtube-kanal. Det gick väl så där. Jag måste lära mig att titta in i kameran och att vara lite tydligare. Det är inte så roligt att se sig själv på film, men filmen handlar ju inte om mig utan om det budskap jag vill sprida. Idag pratade jag om tacksamhet (det tema vi har haft i yogan den här och förra veckan). Jag lägger nog ut den imorgon.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.