Torsdag

1024 683 admin
  • 0

Herregud! Det är redan torsdag igen! Jag vet att jag upprepar mig, men jag kan inte fatta att arbetsveckan snart är slut.

I morse sprang jag som vanligt strax innan sex. Det var torrt och ganska milt ute. Skönt! Herryogan var trevlig. Jag körde ganska hårt med killarna och vi övade på att gå upp i huvudstående från kråkan. Det är roligt när jag kan utmana mina elever lite grand :-)!

På förmiddagen var jag tvungen att åka och handla på ICA MAXI. Inte så kul, men nödvändigt… Jag vet inte varför jag inte gillar att handla, men kanske är det faktiskt inte själva handlandet som jag tycker illa om utan faktumet att jag måste bära de tunga kassarna uppför trappan och sedan klämma in maten i vår väldigt fina, men trånga kyl… I-landsproblem…

När jag väl var hemma från handlandet kom jag ganska snart igång med jobbet i alla fall. Idag har jag planerat barnyogan för de små barnen. Vi kommer att leka en lek, göra en tacksamhetsövning och sedan göra några paryogapositioner. Jag försöker att göra paryoga med de små barnen och även med de äldre när det finns tid för det.

Jag har också skrivit på min tredje roman idag. Det flöt på ganska bra och jag hade gärna fortsatt lite längre, men jag hann inte. På torsdagar har jag ju ganska lite tid framför datorn.

Nu skall jag gå ned till yogastudion och förbereda. Barnen kommer alldeles strax.

Ha en fin dag!

Namaste,

Johanna

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.