Nytt nyhetsbrev

768 1024 admin
  • 0

Hur har din fredag varit? Min har varit blandad kan man säga. I morse efter min egen yoga, yogaundervisningen och löpningen var jag trött. Jag fastnade framför en dålig tv-serie när jag åt frukost och hade svårt att komma igång med jobbet efteråt, men jag fick i alla fall en del gjort. Jag har bestämt andningsövning för nästa vecka, men jag är fortfarande lite osäker på vad det fysiska fokuset skall vara. Jag hade tänkt höfterna, men är inte helt säker ännu. Vi har ju redan haft dem som tema, men jag tror att det kan vara bra att gå tillbaka till dem. Den här gången skulle jag vilja ta med övningar som stärker höfterna och inte bara mjukar upp dem. Imorgon måste jag bestämma mig. Det kan hända att jag håller fast vid det jag tänkt eller så blir det något annat.

Nu på eftermiddagen har jag piggnat till lite grand. Jag har skickat mitt nyhetsbrev för april och hoppas att mina läsare kommer att tycka om det. Jag informerar om påskuppehållet, nybörjarkursen i maj och avslutningseventet. Du kan läsa brevet här om du har lust!

Jag har också fortsatt att skicka mejl till skolor. Än så länge är det inte någon rektor som har svarat. Jag antar att de får en mängd e-postmeddelande och att de för det mesta inte ens läser de de får från okända personer. Det är så fruktansvärt svårt att nå ut till skolor. Jag vet att jag måste våga ringa. Jag tror nästan att det är enda chansen. Problemet är att jag inte tycker om att sälja (som jag skrev för några dagar sedan), men samtidigt vet jag ju att det jag erbjuder faktiskt skulle vara väldigt bra för elever. Jag skall kämpa för att övervinna mitt motstånd :-)!

Nu är det snart kväll och jag skall så smått avsluta arbetet framför datorn, men innan dess skall jag skriva på min roman. Jag har lovat mig själv att skriva varje dag. Det spelar ingen roll om det bara blir några ord. Vanor är så himla viktiga om man vill nå ett mål.

Ha en jättefin fredag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.