Lite problem med hemsidan, målet att hitta lugnet och bhujapidasana

576 1024 admin
  • 0

Jag skulle ha skrivit igår, men när jag gick in på min hemsida, så kunde jag inte öppna den. I sådana lägen blir jag alltid orolig, eftersom jag gör allt som har att göra med den själv och också har lärt mig allt själv, vilket innebär att jag inte kan så mycket utan mer jobbar efter devisen “trial and error”. Det arbetssättet kan göra att något som egentligen är ganska okomplicerat tar lång tid. Inte så arbetseffektivt, men med ett litet företag går det inte att köpa så många tjänster. Det skulle helt enkelt bli för dyrt. Hur som helst hade jag tur den här gången för jag skrev ett mejl till supporten igår kväll och i förmiddags var problemet åtgärdat. Skönt!

Igår hade jag en trevlig dag med bland annat lunch med en kollega och vän från universitetet. Vi var på Brogyllen och åt min favoriträksallad och pratade förstås en hel del också. Det alltid roligt att träffas.

Idag har jag gjort lite praktiskt här hemma och även jobbat med mitt föredrag för den organisation som jag skall besöka nästa onsdag. Föredraget är nästan färdigt och jag känner mig ganska nöjd med upplägget. Det är relativt mycket att göra nu med flera föredrag som skall skrivas (som jag har nämnt här innan) och yogahelgen som jag håller nästa vecka, men det kommer att gå bra. Ibland känner jag att jag måste lita mer på att allt ordnar sig. Det är så lätt att fastna i att man vill kontrollera allt fullt ut och det går ju inte, så det är lika bra att släppa och lita på att det går bra. Jag menar inte att man inte skall arbeta hårt och ta sitt jobb på allvar, bara att det är viktigt att släppa kontrollen, när man vet att man inte kan göra mer.

Känslan jag får när jag låter mig själv slappna av i att det jag gjort är allt jag kan göra är väldigt skön och jag kopplar ihop det lite med dagens affirmation som är: “I measure my success by how much fun I’m having”. För mig handlar det kanske inte att jag strävar efter att ha roligt hela tiden, utan mer om lugnet och harmonin (som kan leda till en känsla av glädje).  Inte ett lugn på så sätt att jag inte har några krav på mig utan mer ett lugn i att jag vet att jag gjort mitt bästa och att jag kan vila i det.

Nu skall jag förbereda mig inför eftermiddagens och kvällens yoga. En av positionerna som vi övar oss på den här veckan är: Bhujapidasana. Den är rolig, men också lite svår. Det viktigaste är dock att ha roligt och att försöka ☺.

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.