Litet trött, träning, kalas och hemgjorda tortillabröd

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det har varit två ganska intensiva dagar och jag har inte hunnit skriva här på bloggen. Om en liten stund kommer några vänner och släktingar hit på kalas. Vi ska fira Isabella och Philippa som har fyllt år. Tyvärr är jag lite trött idag. Det har varit lite mycket under veckan och i morse vaknade jag klockan halv sex. Peter hade inte stängt av sin telefon, så den väckte oss när ett meddelande kom. Efteråt kunde jag inte somna om, så jag gick upp och gjorde min träning. Tyvärr fick jag lite ont i huvudet på förmiddagen, men som tur var försvann den senare på dagen.

Nu under dagen har vi bakat och stekt tortillabröd, gjort en mango- och en tomatsalsa och guacamole. Snart ska Peter steka kycklingen och quornbitarna. Hemmagjorda tortillas med egengjorda salsor tycker jag är något av det bästa som finns. Det känns alltid härligt när det är så mycket grönsaker och frukt med i maten.

Jag måste sluta här, men ska försöka skriva mer imorgon.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.