Trött måndag

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag ligger i sängen och skriver. Tyvärr har jag kommit ur rutinerna lite grann vad gäller skrivandet här på bloggen, men ska snabbt komma in i dem igen😊.

Tiden fick alldeles för fort igår. Jag tränade, var och handlade, jobbade med yogan och skolan ich var på bokklubben. Mycket mer hann jag inte förrän dagen var slut. Jag la i alla fall upp veckans video och skickade veckobrevet. Videon kan du titta på här:

Idag har jag tyvärr varit splittrad. Josefina har varit hemma för hon vaknade med feber. Det är synd om henne och jag hoppas att honnkänner sig bättre imorgon. Tyvärr blir jag alltid nervös och stressad när någon i familjen är sjuk, eftersom jag inte vill bli smittad. Det är dock bara dumt att reagera så för det stressar bara ännu mer.

Yogan nu i eftermiddag/kväll var mysig och jag känner mig mer säker på passet nu jämfört med i torsdags och det känns bra.

Nej, det är dags att sluta.

Kramar 💕

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.