En längre paus

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag är ledsen att jag varit så frånvarande här på bloggen. Tyvärr har jag känt att det nästan höll på att bli för mycket med jobbet på skolan i kombination med allt annat, att jag behövde pausa från det som inte var alldeles nödvändigt. Det känns inte alls roligt och faktiskt första gången jag känt så här på mycket länge. För det mesta brukar jag vara bra på att balansera upp mitt liv, men den senaste tiden har jobbet i skolan svämmat över och jag har haft svårt att sätta gränser och stänga av. Nu har jag funderat lite och ändrat mitt arbetssätt och hoppas att det kommer att ge resultat. Det är ju också snart påsk och det innebär att jag får några extra dagar ledigt för att komma i kapp med sådan jag inte kunnat göra den senaste tiden.

Nu är det sent efter yogan och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Det har varit en trevlig yogakväll med ungdomsyogan, nybörjaryogan och nivå 2-grupppen. Kvällen gick fort, men nu är jag trött och behöver sova snart. Fredagarna är intensiva med morgonyogan och sedan två pass på skolan, men det gör inget för sedan är det ju helg och det är skönt. Fredagar är min favoritdag. Vi ska inte göra så mycket till helgen, men på lördag kommer mamma och pappa hit och sover över. På söndag åker de på en långresa och ska vara borta i nästan två månader. Tänk när de kommer hem är det nästan sommar…

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.