Skola, inspelning, middag med föräldrarna och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag tar mig långsamt tillbaka här på bloggen. I helgen räckte tyvärr inte tiden till att skriva, men mitt mål är att titta in här varje dag igen och jag håller tummarna att jag ska hinna det framöver. Jag vill verkligen komma in i mina gamla vanor igen och förhoppningsvis kommer att jag göra det.

I fredags spelade jag in den nya yogavideon. Det blev ett lugnt yinyogapass. Det passade bra för jag var väldigt trött och behövde gå ner i varv. På fredagar när jag kommer hem från skolan känner jag mig ibland helt känslomässigt utpumpad. Det är som om jag ger allt på alla plan och ändå når jag inte riktigt fram på det sättet jag vill. Ju mer jag jobbar i skolan, desto mer förstår jag att många lärare är slutkörda. Problemet för mig är att jag har svårt att släppa tankarna på skolan när jag är hemma och egentligen ska vara ledig eller jobba med yogan. Tack och lov har jag mina verktyg och kan ganska snabbt ställa om när jag märker att jag fastnar i vissa tankebanor, men det är inte alltid lätt.

På lördagen var Josefina, Isabella och jag på IKEA. Det var mysigt att göra något tillsammans. Tyvärr händer det inte så ofta nu för tiden. Tjejerna har fullt upp med sina aktiviteter, extrajobb och vänner (som det ska vara), så när vi får en stund tillsammans försöker jag njuta så mycket jag bara kan.

På lördagkväll kom mamma och pappa på middag. Vi firade pappas och Peters födelsedagar i förskott. Mamma och pappa flög till Singapore på söndag morgon. De ska vara borta på en kryssning i nästan två månader och besöka bl.a. Hawaii, Fiji och Alaska, en fantastisk resa.

Igår la jag upp videon jag spelade in i fredags. Du kan titta på den här:

Idag har jag varit i skolan och jobbat igen. Vi pratade bland annat om påsken och hur man firar den i Tyskland.

Nu i eftermiddag har jag jobbat lite med yogan och sedan undervisade jag ett nybörjar- och ett nivå 1-pass. Det var mysigt att träffa eleverna. Den här veckan jobbar jag bara måndag, tisdag och onsdag i studion. Därefter har jag ledigt från undervisningen till måndag vecka 15.

Snart ska jag gå och lägga mig, men först ska jag fixa lite inför morgondagen.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.