Lång, men bra tisdag

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är sent och jag ska snart gå och lägga mig, men vill skriva några rader. Imorgon är min lediga dag från skolan, så jag känner mig alltid lite lugnare på tisdagskvällar även om det är min mest intensiva dag. Jag var i skolan på förmiddagen och hade ett pass med mina steg 1-elever först. Efteråt var jag hemma och jobbade med yogan. Jag gjorde mitt yinyogapass och städade i studion. Mer hann jag inte för jag behövde äta och gå ut med Buster också. På eftermiddagen hade jag lektion med steg 3 och när jag kom hem bytte jag bara snabbt om och åt mitt mellanmål. Nu ikväll har jag haft tre yogaklasser: en yin, en nivå 1 och en nivå 2. Det tar på krafterna att undervisa mycket, så nu vill jag egentligen bara sova, men måste göra i ordning mig för kvällen först.

Imorgon har jag mer tid att skriva. Jag är lite extra avslappnad eftersom yogastudion är stängd från och med torsdag och hela vecka 14. Det ger mig tid att komma i kapp med allt jag inte har hunnit med de senaste veckorna.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.