Fullt upp

576 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är egentligen torsdag, men jag ska skriva några rader om onsdagen. Vanligtvis brukar jag handla på onsdagar, men jag bestämde mig för att skjuta på handlingen eftersom det är påsk  och lite speciellt.

Eftersom jag inte handlade hade jag extra mycket tid och fock gjort väldigt mycket, vllket kändes väldigt skönt.

Först jobbade jag med skolan. Jag planerade torsdagen och bedömde texter. Efter det förberedde jag för yogan. Jag började på nästa sekvens, planerade barnyogan och bestämde en ny andningsövning och jobbade med bokföringen. Det tog sin tid och jag hann inte mer innan Isabella och jag åkte till Mölndal för att hämta ut våra nya pass och sedan vidare till baletten för att hämta Josefina och Philippa. Efter det var jag jättetrött och stupade i säng.

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.