Skärtorsdagen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Klockan är redan över 22 och jag är väldigt trött, men ska vara uppe en stund till. Det har varit en innehållsrik dag. Först tränade jag och tyvärr har jag fått ganska ont i min höft, men jag hoppas verkligen att det snart blir bra igen.

På morgonen efter träningen var jag i skolan. Det var en trevlig lektion. Nu har jag påsklov från skolan och yogan en vecka och det känns skönt. Jag måste ändå jobba, men det är skönt att jag får vila från undervisningen. Jag tycker mycket om att undervisa, men det tar en hel del kraft.

Efter skolan var jag på biblioteket. Jag är tyvärr där alldeles för sällan nu för tiden. Böcker är det bästa jag vet, men de sista tre månaderna har jag varit så trött från jobbet att jag inte orkat fokusera på att läsa😪.

Efter biblioteket träffade jag Peter och vi åt lunch tillsammans. Det var mysigt. Vi gick tiĺl en liten pizzeria i Vasa.

På eftermiddagen städade jag här hemma och efter middagen körde jag Philippa till Hovås. På vägen hem stannade jag på Mölndals Galleria. Det var mysigt att bara gå runt och titta i affärer.

Nu ska jag snart gå och lägga mig.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.