Ljudböcker

150 150 admin
  • 0

Idag var det första dagen på jobbet efter lovet. Jag började dagen med att yoga med www.yogaglo.com, Klassen fokuserade på höftöppnare och var ganska tuff för ett morgonpass. Jag känner mig alltid lite stelare på morgonen, men för det mesta går det bättre efter ungefär tio minuter. Att gå upp klockan 5.30 för att yoga kändes inte så roligt idag och jag hade gärna stannat kvar i sängen en stund till, men efteråt känns det alltid värt ansträngningen och med tanke på kvällarna som ofta är väldigt intensiva med barnns läggning och förberedelser inför morgonen, så är det bästa tiden att yoga för mig. I kväll skall jag dock gå och lägga mig tidigare, så att jag får lite mer sömn, för natten till idag blev alldeles för kort…

Efter att min äldsta dotter lämnats till skolan, så promenerade jag in till stan (till mitt jobb). Jag tycker det är väldigt skönt att få en promenad på morgonen. Annars cyklar jag, men just nu behöver cykeln repareras, så då går jag i stället. Nackdelen är bara att det tar längre tid och ibland måste jag ta bussen för att hinna hem och hämta barnen i tid. När jag promenerar passar jag på att lyssna på ljudböcker. Jag har använt mig av www.audible.com för att ladda ned några böcker, något som passar mig eftersom jag är en riktig “nörd” när det gäller engelska och älskar att lära mig nya ord och fraser! På det sättet slår jag två flugor i en smäll – jag lyssnar på motiverande och inspirerande böcker och lär mig på samma gång mer engelska.

I kväll hoppas jag ha tid att fördjupa mig i anatomiböckerna igen, men först måste barnen i säng (och arbetet förberedas inför imorgon)!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.