Nedräkningen har börjat

577 1024 admin
  • 0

Tiden går fort och det är redan torsdag kväll. Jag avslutade min yoga för cirka en timme sedan och nu skall jag snart gå och lägga mig för imorgon startar nästa yogapass redan klockan 6.30.

Nu är det inte lång tid kvar till Göteborgsvarvet. Min man har hämtat ut nummerlappen och den blåa linjen är på plats inne i stan´. Det är konstigt att jag känner mig lite nervös, trots att jag sprungit tretton gånger förut. Kanske är det helt enkelt en del av upplevelsen, som också gör att man presterar lite bättre än om man skulle sprungit en vanlig runda för sig själv.

Jag har i alla fall inte sprungit idag, utan i stället gjorde jag ett jättehärligt pass med Mark Holzman via Yogaglo. Jag hoppas verkligen att jag någon gång i framtiden har möjlighet att yoga “live” med honom, för jag gillar hans yoga och det viset han undervisar jättemycket. Det är speciellt hur man fastnar för vissa yogalärare och deras stilar. Det betyder förstås inte att den ena är bättre än den andra utan bara att man (av olika anledningar) passar bättre ihop med vissa än andra. Lite som i livet i övrigt förstås.

Namaste,

Johanna

15maj14

Leave a Reply

Your email address will not be published.