Summering av Göteborgsvarvet och snart sista veckan yoga

897 778 admin
  • 0

Det är söndag kväll och denna helg börjar gå mot sitt slut. Gårdagen ägnades nästan helt åt min löpning, så det blev inte så mycket annat gjort. Göteborgsvarvet är verkligen en härlig folkfest och vädret bidrog förstås också till att det var en trevlig stämning på stan´. För min egen del var det inte en jätterolig löprunda, men jag tog mig runt och resultatet blev inte så dåligt som jag trodde det skulle bli utan faktiskt en minut bättre än förra året.

Jag lärde mig dock några saker som jag skall ta med mig till nästa år. För det första skall jag springa fler långpass, så att min kropp vänjer sig vid längre sträckor. För det andra skall jag ha en klocka och inte “Runkeeper” när jag springer själva Göteborgsvarvet, för “Runkeeper” fungerade inte alls utan gav mig helt fel tider. Resultatet av att inte veta mina kilometertider var att jag tog ut mig i början av loppet och sedan inte orkade hela vägen fram. Lite irriterande, men en läxa inför nästa år. För det tredje kommer jag inte att springa med musik för den störde mig bara och gjorde mig okoncentrerad. Det är en sak att övningsspringa med musik, men för min egen del så kände jag mig utestängd och isolerad med mina “proppar” i öronen.

Någon yoga efter varvet blev det inte igår, men idag gjorde jag en kortare sekvens. Det kändes riktigt skönt, även om benen är ganska trötta fortfarande. Imorgon blir det yoga igen och på tisdag går jag tillbaka till löpningen med friska tag och siktet inställt mot maj 2015.

Nästa vecka är sista veckan på yogan innan sommaruppehållet.Jag skrev på Facebook att det finns några platser på följande tider: tisdag 18.00-19.00, torsdag 19.00-20.30 och fredag 6.30-7.30, så om någon är intresserad av att prova på är det bara att höra av sig till mig på johanna@yogamedjohanna.se.

Namaste,

Johanna

18maj14

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.