Träning på handstående

682 1024 admin
  • 0

Idag har jag jobbat en del med förberedelserna inför nästa vecka som är avslutningsveckan på yogan. Vi skall ha en ny sekvens och tema och så blir det förhoppningsvis några nya asanas som mina elever inte har prövat förut. Vi får se… Jag har inte riktigt bestämt programmet ännu.

Just nu är jag inne i en ganska intensiv och rörig period. Det är mycket som skall avslutas inför sommaren och redan en hel del tankar inför hösten. Det är roligt och spännande, men samtidigt också lite oroligt och nervöst. Det är lustigt, när man är inne i många rutiner känns det ofta tråkigt, men när det blir för mycket förändring, så blir man splittrad för det…Ingenting är riktigt rätt, eller kanske är det så att allt egentligen är rätt och att det bara handlar om att lära sig anpassa sig till situationen och det man kan lära från den?

I morse övade jag på handstående utan vägg igen och har hittat riktigt bra instruktioner som jag tror kan hjälpa mig mot mitt mål att stå ute på golvet. Ibland är jag lite ledsen att jag inte har mer tid att praktisera min yoga. Det är svårt även om jag har min rutin på morgonen. Tyvärr blir det ju till exempel inga 90-minuterspass på vardagarna och på helgerna behöver jag springa för att hålla min konditionsnivå. Ja, ja… Jag tror egentligen att det handlar om att prioritera. Det är lätt att göra andra saker än de som man verkligen vill, speciellt när man är trött. Då och då får man acceptera det, men ibland tror jag att det är bra att stanna upp och fundera på vilka val man gör i livet. Den här veckan har vi medvetenhet som tema i mina yogaklasser och just medvetenhet är så viktigt om man vill förändra mönster. Jag jobbar därför med det så mycket jag kan och kanske kan det också leda till att jag hittar ännu mer tid för min egen yogautövning.

Namaste,

Johanna

14maj14

Leave a Reply

Your email address will not be published.