Lite nervös inför varvet

612 612 admin
  • 0

Den här dagen börjar gå mot sitt slut och jag är lite trött. Det har varit en bra dag, som började med meditation och handståendeövningar. Sedan jag övervunnit min rädsla och nu kan stå på huvud ute på golvet så håller jag på att utmana mig själv när det gäller handstående ute på golvet. Något som känns betydligt svårare, men jag hoppas att jag skall övervinna mina mentala spärrar när det gäller även detta. Att utmana sina rädslor är viktigt om man vill växa, men det behöver naturligtvis inte vara så att alla skall stå på händer!! Man måste själv veta vad som är viktigt för en själv.

Det är inte lång tid kvar till Göteborgsvarvet nu och som vanligt vid den här tiden, så börjar jag oroa mig för att bli förkyld. Min man (som också skall springa) tycker att han har lite ont i halsen ikväll och jag känner också lite, lite (eller kanske inte??). Det är lustigt hur mycket det mentala spelar roll i olika sammanhang. I det här fallet är det dock lite löjligt, eftersom Göteborgsvarvet inte är något livsavgörande. Blir jag förkyld så blir jag, så är det bara.

Jag trodde jag skulle hinna med två löparrundor den här helgen, men det blev bara en. I lördags sprang jag 17 km och kände mig i ganska bra form, men tyvärr fick jag ont i huvudet efteråt och igår hade jag väldig träningsvärk. Lite underligt, men det känns bättre idag. Vi får se om det blir en sista löparrunda innan varvet imorgon på morgonen.

Namaste,

Johanna

12maj14

Leave a Reply

Your email address will not be published.