En hektisk arbetsvecka

1024 577 admin
  • 0

Det har varit en hektisk vecka och jag har inte hunnit skriva trots att jag velat. Nu väntar ytterligare en arbetsdag imorgon, men sedan har jag lite ledigt resten av helgen. Jag hade hemskt gärna velat gå på “Yoga Games” som är här i Göteborg, men jag får helt enkelt inte ihop det. Det får bli nästa gång istället. Ibland får man bara acceptera att man inte kan göra allt man vill…

Jag hade mitt sista yogapass för veckan i morse och det har varit roligt att arbeta med styrkan och den muskulära energin. Vi fortsätter i nästa vecka med ungefär samma sekvenser. Barnyogan är dock slut nu. Jag kommer sakna alla härliga barn!!

Imorgon efter min arbetsdag skall jag ut och springa långpass igen. Det är med skräckblandad förtjusning jag tänker på det. 17 kilometer tar på krafterna, men jag skall nog orka det. Det intressanta är att jag märker att jag generellt får mindre huvudvärk när jag springer långpass. Huvudvärken av tröttheten kommer ibland ändå, men den huvudvärk som är kopplad till hormonerna blir mycket bättre. Bara det kan få mig att tänka att jag kanske skulle fortsätta springa lite mer året runt. Problemet är bara att det är tidskrävande att springa så långa pass. Ja, vi får se hur jag gör…

Ja, nu är det bara en vecka kvar till Göteborgsvarvet. Det är kanske inte direkt något jag ser fram emot, men det är en bra morot för att träna…

Nu önskar jag er en riktigt fin helg!

Namaste,

Johanna

9maj14

Leave a Reply

Your email address will not be published.