Löpning, en räv (!), skola, städning och yogaundervisning

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en bra dag. Jag är lite trött efter många timmars jobb och en hel del fix här hemma.

I morse när jag sprang mötte Buster och jag en räv! Det var en speciell upplevelse. Den kom emot oss på samma sida av vägen och jag blev faktiskt lite rädd, eftersom jag inte visste hur den skulle reagera på Buster, så jag bytte sida och ställde mig och tittade på den där. Då stannade den också och satte sig ned. Buster reagerade inte. Kanske var det för att det var ganska mörkt och räven var på andra sidan vägen. Hur som helst, tycker jag att det kändes som om räven betedde sig lite underligt. Jag tycker den borde ha varit rädd och sprungit. Kanske var den sjuk? Ja, ibland händer det spännande saker när jag är ute och springer 😊.

Min lektion i skolan gick bra. Vi tittade på dokumentären som jag planerat och hann inte så mycket mer än det.

Hela dagen här hemma har jag städat, jobbat med förberedelser för skolan och yogan. Jag har hunnit en bra bit på passet vi börjar på nästa torsdag och det är jag nöjd med. Tiden går så fort och det är skönt att vara ute i god tid.

Nu på kvällen har jag varit nere i yogan och undervisat. I tonårsyogagruppen kom några trevliga tjejer och provade. Det var väldigt roligt! I nivå 2 fortsatte vi att bland annat öva på handstående. Kul!

Nej, det är dags att sluta nu.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.