Träning, affären, skola, marknadsföring, yogalektion

724 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är onsdag och jag ska snart gå ner och undervisa mitt enda yogapass som jag har idag. Dagen har varit lugn och jag tycker att jag fått gjort ungefär det jag föreställde mig att jag skulle göra. Jag var lite trött när jag vaknade i morse, men jag gick ändå upp och när jag väl är uppe känner jag mig nästan alltid pigg. Min trötthet brukar komma runt lunch och då vilar jag ibland när det behövs. Jag går ju upp redan klockan 4.30 på morgonen, så då behöver jag ibland en stund att vila för att orka med hela dagen. Orsaken att jag går upp så tidigt är att jag alltid jobbar kvällstid (förutom på fredagarna) och inte har tid att träna då. Träningen är jätteviktig för mig, både eftersom jag behöver vara i god form när jag undervisar yogan, men också för att jag vet att den hjälper mig att må bra. Jag har hittat en rutin som passar mig och jag kommer att hålla fast vid den så länge det går. Att ha en träningsrutin hjälper mig att slippa fundera kring när och hur jag ska träna. Jag vet vad jag gör och jag gör det utan att tänka särskilt mycket. Peter tycker det verkar jättetråkigt 😊 och tänker inte som mig. Jag klandrar honom inte utan tror att det är superviktigt att hitta sin egen rutin. Alla är olika och gillar olika saker!

Idag var jag och handlade på förmiddagen som jag brukar. Innan jobbade jag med skolan och fortsatte med det när jag kom hem ifrån affären också. Imorgon ska jag visa en dokumentärfilm för mina elever, så jag skrev frågor till den och gick även igenom de resterande lektionerna jag har den här veckan. När jag var färdig med jobbet för skolan var klockan redan halv två, men sedan dess har jag jobbat med yogan. Jag har gjort en ny flyer/affisch, som jag tänkte skriva ut och eventuellt göra till en annons också. Vi får se hur det går. Jag har bestämt mig för att jobba lite med marknadsföringen varje dag. Tonårsyogan hann jag också förbereda nu på eftermiddagen, men jag har fortfarande lite jobb kvar att göra. Jag vill börja på uppvärmingen för nästa pass och jag vill titta på nya yogakläder. Jag måste vara försiktig med pengarna, men vill gärna köpa något litet nytt. Vi får se vad det blir.

Nu måste jag förbereda mig för min yogaklass och greja lite här hemma.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.