Mycket jobb på skolan

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Egentligen var gårdagen (tisdag) bra, men jag hade mycket att göra och hann helt enkelt inte skriva här på bloggen. På morgonen efter träningen cyklade jag som vanligt till skolan. Jag hade min morgonlektion med nybörjargruppen och sedan var jag hemma en stund innan jag skulle iväg till skolan igen. Ibland är det svårt att använda tiden hemma på tisdagarna effektivt, men igår lyckades jag bra. Jag var nere och städade i yogan, men hann också planera mina lektioner i skolan, äta lunch och göra min apelsinjuice och en smoothie för eftermiddagen.

Väl tillbaka i skolan hade jag lektion med min steg 3-grupp. Tyvärr blev jag inte riktigt nöjd med den lektionen. Ibland är det så och det måste man acceptera. Det gäller förstås yogan också. Det viktigaste i sådana situationer är att man försöker analysera vad det var som inte funkade och vad man kan göra bättre nästa gång. Eftersom läraryrket involverar människor (både i skolan och i yogan), kan man inte till 100% förutsätta vad som kommer att hända. Det gäller förstås speciellt när man jobbar med ungdomar. Det är annorlunda i yogan. Där behöver jag aldrig säga till mina elever att lyssna och göra som jag säger 😊. Hur som helst, efter min lektion i skolan hade vi möte och sedan skulle jag ha haft yinyoga, men mina deltagare var bortresta, så det blev ingen lektion. Det gjorde att jag oväntat kunde sätta mig en stund att jobba med skolan när jag kom hem. Det var bra för då hann jag gå igenom lektionen när jag hade den i färskt minne. Jag brukar göra det nästan varje dag, eftersom jag känner att det får mig att utvecklas.

På kvällen hade jag sedan två pass yoga och det var roligt. Vi fortsatte att öva på handstående (bland annat) i nivå 2-gruppen och hade vårt fokus på balanser och bakåtböjningar.

Kramar❤️

Johanna

Dagens smoothie 🎉

Leave a Reply

Your email address will not be published.