Mamma-bebisyoga, barn- och ungdomsyoga i Skår, Örgryte, Göteborg till våren

admin
  • 0

Igår jobbade jag hela dagen och kvällen med min hemsida och är äntligen färdig och ganska nöjd. Nu ser den lite modernare ut och jag tror också att den är lite mer lättläst. Gå gärna in och titta på www.yogamedjohanna.se  Jag har också gjort en del förändringar i mitt schema inför våren och det blir spännande det med. Nyheterna blir att jag kommer att erbjuda mamma-bebisyoga (för mammor och  bebisar 3-12 månader) och barn- och ungdomsyoga för tre grupper förutom min vanliga vuxenyoga. När jag började med min yogalärarutbildning så var mitt mål egentligen att utveckla och lära mig mer om yoga för barn och hur man kan använda yogan i skolan, men sedan blev det ändå att jag fokuserade på vuxna, men nu känner jag mig redo att försöka med något nytt och det blir spännande. Jag kommer att ha en hel del arbete fram tills kursstart i januari, men jag ser verkligen fram emot det och hoppas att jag kommer att få många som är intresserade. Hör gärna av er om ni har några frågor eller funderingar!

Annars har det varit en fin dag. Vi har firat första advent lite i förväg på min yngsta dotters förskola och det var mysigt. Det är härligt att det är kallt också och att vi sluppit regnet några dagar. Hoppas att kylan håller i sig och att det kanske kommer lite snö till jul. Då skulle barnen bli glada!

Nej nu skall jag passa på att njuta av kvällen tillsammans med min familj.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.