Mår mycket bättre😊

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag är underbart glad att jag är frisk igen. Idag har jag varit som vanligt. Eftersom det hade gått mer än ett dygn sedan jag kräktes gick jag till jobbet i morse. Jag hade bara en lektion, så det var inget betungande. Det blev dock ingen träning på morgonen. Jag ville inte anstränga kroppen för mycket eftersom jag var ganska tom i magen efter att inte ha ätit särskilt mycket igår.

När jag kom hem från skolan tog jag med mig Buster och vi gick vår vanliga springrunda. Det är så stor skillnad att gå jämfört med att springa. Det tar så mycket längre tid när man går och idag var det jätterått ute. Det kändes som det var mycket kallare än det egentligen var. Under tiden jag gick lyssnade jag dock på en ljudbok: “Överlevarna” av Alex Schulman. Jag har inte läst något/ lyssnat på något av honom förut, men vi ska diskutera den i vår bokklubb på söndag, så det var därför valet föll på den. Jag har faktiskt redan lyssnat färdigt på den för jag städade efter jag gått min promenad. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om boken. Mina känslor och takar är lite spretiga. Å ena sidan tycker jag att han har ett fint språk och skriver poetiskt, men å andra sidan fick boken mig att känna mig ledsen och nedstämd. Naturligtvis kan inte alla böcker vara feel good, men jag upplevde den kanske som lite väl svart.

Eftersom jag känner mig lite piggare nu ska jag försöka att få gjort lite mer innan jag går och lägger mig. Jag har en del saker att uträtta när det gäller ekonomin t.ex., så det är viktigt. Jag behöver också jobba lite här på hemsidan, men jag har tid i helgen för det, så jag ska försöka att inte stressa upp mig. I nästa vecka kommer jag att ha prov att rätta igen. Det känns lite halvroligt, men jag rättar dem hellre nästa vecka, så att jag inte har dem hängande över mig under julen.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.