Skola, lunch med kär vän, trött och julklappar

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag är en dag efter igen, men skriver lite om fredagen i alla fall. Jag tränade som vanligt på morgonen. Det gick helt okej att springa, men jag kände mig inte riktigt lika stark som jag brukar. Det var ju inte så konstigt för jag hade inte ätit som jag brukade och hade säkert därför inte samma kraft som vanligt.

Fredagar är min längsta dag på skolan och jag stannade ytterligare lite tid för jag ville få färdigt några saker. Mina lektioner gick helt okej, men jag var inte riktigt helt nöjd. Så är det ibland. Det viktiga är alltid att analysera och fundera på hur det kan gå bättre nästa gång…

Efter jobbet i skolan cyklade jag in till stan och träffade min kompis från doktorandtiden. Vi åt lunch på “John Scotts” i Palace-huset. Jag tog en gnocchi, som var riktigt god. Det var väldigt trevligt att sitta en lite längre stund och prata. Tyvärr känner jag att den biten i mitt liv inte riktigt är på den nivån jag hade velat. Jobbet har den senaste tiden tagit väldigt mycket kraft från mig och på grund av yogaundervisningen har jag inte heller så många möjligheter att träffas på vardagar.

När jag kom hem från stan var jag helt slut. Jag hade visserligen fått lite extra energi från mötet med min kompis, men det var som om allt rättningsarbete, trötthet från årstiden och att jag varit dålig i veckan samt många saker runt omkring som har varit jobbiga på sistone kom över mig. Jag vilade en ganska lång stund och när vi sedan åt middag tillsammans så kändes det lite bättre igen. Jag fick mer energi och satt hela kvällen och planerade och köpte julklappar till barnen. Vi köper inte så mycket och försöker hålla oss till saker de verkligen behöver, men det tog ändå sin tid. Jag var inte färdig förrän strax innan halv tolv, men det känns skönt att ha det gjort.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.