Mer planering för yogahelgen på Nösund

640 894 admin
  • 0

Det är en grå och dimmig dag i Göteborg. På onsdagar har jag ingen yogaundervisning. Även om jag gillar att ha mina klasser är det skönt med en “mellandag”, då jag kan vila och vara med min familj. För att få logistiken att fungera behövs det också att jag hjälper till att köra till olika aktiviteter. Trots dessa argument funderar jag på att jag kanske skulle ha en klass på onsdagar i framtiden också. Tiden mellan 18-19 är väldigt populär, så i så fall skulle det bara vara den timmen. Vi får se hur det ser ut nästa termin, om det finns någon efterfrågan och hur det går med mina andra jobb.

När jag startade min yogaverksamhet för sex år sedan hade jag inte trott att den skulle växa så. Den gick från att vara ett hobbyprojekt till något väldigt viktigt för mig. Samtidigt är det svårt att försörja sig på en så liten yogastudio som jag har. Jag önskar att jag hade en rymligare lokal, men nu försöker jag göra det bästa av den plats jag har.

Igår var det flera barn och provade på i ungdomsyogagruppen. Det var roligt och jag hoppas att några av dem fortsätter!

Min annons för Nösund är också ute på Facebook och Instagram nu och jag har redan fått flera anmälningar och det är jag jätteglad för! I morse satt jag med mina sekvenser för yogahelgen. Jag tänker dela upp dem i: styrka, rörlighet och lugn. Naturligtvis kommer alla komponenter in i varje sekvens, men i olika doser.

Föreläsningarna skall jag jobba med imorgon. Nu väntar arbete med bokföringen och sedan skall jag sitta en stund med mitt skrivande. Det är tålamodskrävande att  vänta på besked från bokförlagen. Jag vill ju arbeta, förfina mitt språk och utvecklas och det är svårt utan feedback, men jag ger inte upp :-)!

Hoppas att ni får en skön eftermiddag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.