Planering för Yogahelgen den 25-26 mars

724 1024 admin
  • 0

Idag har jag jobbat med yogan hela dagen. Nu så här i början av terminen är det väldigt mycket att göra med bokföringen, kvitton som skall skrivas, sekvenser som skall planeras och mejl som skall besvaras, så det blir inte mycket gjort på mina skrivprojekt. Det är synd, men jag hoppas jobba mer intensivt med dem i februari och under resten av våren.

Igår började min arbetsvecka igen och jag hade ett nytt tema och nya sekvenser. Den här veckan står axlarna och baksidan av låren i fokus. Vi har underarmsstående som vår “huvudposition” och jag provade den ställningen även i nivå 1-gruppen. Det fungerade bra, men jag hade önskat att vi hade mer tid och att jag kunde hjälpa alla mer. Vi var många igår och tiden räckte inte till. Det blir spännande att se hur det går idag.

Den här eftermiddagen har jag ungdomsyogan mellan 17-18 och sedan nivå 1 och nivå 2 med de vuxna. Det skall bli roligt att köra igenom nivå 2-sekvensen som jag inte provat ännu.

Idag fick jag också offerten för Nösund och min yogahelg där den 25-26 mars. Det skall bli roligt att åka dit igen och jag ser fram emot att ha en trevlig helg tillsammans med de som kommer. Imorgon skall jag börja planera sekvenserna för helgen och veckan därpå skall jag fokusera på de två föreläsningarna jag skall hålla. Det blir två andra föreläsningar den här gången. En kommer att fokusera på yogans och meditationens välgörande effekter och en kommer att  vara inriktad på hur man lättare etablerar hälsosamma vanor. Hoppas att deltagarna kommer att tycka att det är intressant!

Nu är det dags för mig att göra i ordning mig inför mina yogapass. Önskar er alla en fin eftermiddag och hoppas att vi ses på Nösund!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.