Arbetsveckan slut

1024 683 admin
  • 0

Ja, så är arbetsveckan slut. Jag har haft min första vecka med både barn- och vuxenyoga efter juluppehållet och det har varit roligt och givande, men nu är jag lite trött. Fredagarna är speciella för jag går upp klockan 5 och yogar mellan 5.20 och 6.20 innan jag undervisar mitt morgonyogapass mellan 6.30 och 7.30.  Jag föredrar att yoga på morgonen, men 5.20 är tidigt även för mig… Ofta blir jag trött på eftermiddagen och ibland unnar jag mig en tupplur då. Det är skönt att sova 15-20 minuter och efteråt känner jag mig ofta piggare.

Idag har jag också varit en sväng till Sisjön för att köpa några nya träningskläder. Det behövdes. Jag har inte så många ombyten och tyvärr slits kläderna ganska fort. Jag springer ju eller yogar varje dag, så jag behöver en hel del ombyten.

Imorgon planerar jag att spela in de här två veckornas sekvens och sedan lägga ut den på min youtubekanal. Jag spelade in en sekvens redan förra söndagen, men tyvärr blev den inte bra, så nu gör jag ett nytt försök imorgon. Mitt mål är att spela in en entimmessekvens varannan vecka. Det är roligt och bra övning för mig, men tar förstås lite extra tid, men det är det värt.

Nästa vecka är det dags för nya sekvenser och ett nytt tema. Vi kommer att ha axlarna och baksidan av låren i fokus. Temat har jag inte riktigt bestämt ännu. Det är svårt att hitta bra teman tycker jag och nu när jag har hållit på ett par år, så får jag ibland känslan att jag upprepar mig och det vill jag inte göra. Samtidigt kan det vara nyttigt att höra vissa saker flera gånger för att påminna sig. Det behöver i alla fall jag!

Nu skall jag snart avsluta min arbetsdag och greja lite här hemma. Önskar er en bra fredag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.