Söndagsbad i Delsjön och specialerbjudande för gymnasieungdomar

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Solen skiner här i Göteborg och det är härligt, men jag sitter tyvärr inne vid skrivbordet. Det har varit en blandad dag för mig. I morse sprang Peter och jag upp med Buster till Delsjön och badade och det var jätteskönt. Det är fortfarande relativt “varmt” i vattnet. Jag ska försöka att vinterbada i år. Eftersom jag inte bor precis bredvid sjön kommer jag inte att kunna bada varje dag, men jag ska ha som mål att bada en gång i veckan. Resterande dagar kommer jag att duscha kallt. Det har jag gjort sedan 2020 efter det att jag upptäckte Wim Hof. Jag har som mål att göra hans andning varje dag också, men under sommaren har jag tyvärr kommit bort lite från den rutinen (men hoppas komma in i den nu under hösten igen).

På förmiddagen var jag tyvärr ofokuserad. Jag fastnade vid datorn och mobilen och scrollade planlöst. Det är verkligen det värsta jag vet. Jag mår inte alls bra av det, men ändå gör jag det då och då. Jag har märkt ett mönster. Det händer ofta när jag är trött och inte har ett fast schema som på helgerna t.ex. Som tur var slutade jag relativt snabbt och bestämde mig för att vila en stund istället. Efter det kändes det mycket bättre!

Nu på eftermiddagen har jag lagt upp min nya yogavideo. Jag spelade ju in en yogavideo på 45 minuter i fredags. Du kan titta på den här:

Jag har också skrivit och skickat mitt vecko- och nyhetsbrev och dessutom har jag skapat en annons. Jag har ett erbjudande för gymnasieungdomar som jag vill sprida till så många som möjligt. Man kan gå en vuxenyogakurs i min yogastudio i Örgryte för specialpris. 14 ggr. à 60 minuter yoga under hösten för 1200 kr. eller 14 ggr. à 75 minuter yoga för 1400 kr. Om du känner någon som är intresserad är det bara att höra av sig till mig.

Snart ska vi laga middag och sedan ska jag fortsätta att jobba med ekonomin, skrivandet och skolan. Imorgon ska jag cykla in och kopiera och förbereda inför mina lektioner på tisdag. Jag ser fram emot att träffa mina elever och hoppas det kommer att bli ett trevligt läsår med dem. Imorgon ska jag också svänga förbi universitetsbiblioteket. Jag känner att jag vill ha ett lånekort där igen. Under min studie- och doktorandtid var jag där dagligen, men nu var det länge sedan sist😊.

Ha en fin söndag!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.