Dop och mys här hemma

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en fin lördag!

Vi har haft fullt upp hela dagen och nu är jag lite trött. I morse tränade jag som vanligt och började lyssna på boken “Klara och solen” som vi ska läsa i bokklubben den här gången. Jag hade tänkt att läsa den för Isabella har den hemma, men tiden räcker tyvärr inte till. Det är ändå roligt att lyssna på en bok som Isabella har läst och kunna diskutera med henne. Jag är väldigt glad att hon gillar att läsa också. Vi ska gå till bokmässan tillsammans och det ska bli mysigt💕.

På förmiddagen åkte vi till Tyska kyrkan och var med på ett jättefint dop. Det var nog det trevligaste dopet jag någonsin har varit med om, väldigt informellt och prästen var mycket hjärtlig. Efter dopet var vi på en jättetrevlig lunch med supergod mat. Isabella körde alla sträckor idag och hon var jätteduktig! Jag är så glad att hon lärt sig köra så bra. Nu måste vi bara fortsätta att köra och hon behöver också ta itu med teorin.

Nu när vi kom hem har jag bara grejat här hemma. Philippa är hos en kompis och de andra tjejerna är här hemma, så ikväll behöver jag inte oroa mig att någon av döttrarna är ute på stan och slarvar 😊- skönt!

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.