Ny videoinspelning och annat jobb

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag på rätt dag igen! Det är fredag kväll och vi har precis ätit middag tillsammans. Nu är Peter hemma och det var trevligt att sitta ned och äta även om Isabella inte var med och Josefina sprang från bordet efter fem minuter… Vi försökte i alla fall äta alla samtidigt😊.

Idag har det varit full fart hela dagen. Jag gick upp 4.45 för att springa innan yogan. Det lustiga var att jag ställt klockan på fel tid (5.45 istället för 4.45), men jag vaknade ändå kl. 4.46. Kroppen är märklig ibland. Det är som om den känner på sig saker.

Mitt sista yogapass för veckan var lugnt och skönt. Det var en liten grupp och det var roligt att träffa deltagarna igen. Den här terminen kommer jag att ha lektion på skolan lite senare så jag behöver inte stressa från yogan till stan. Det är ganska skönt. Min plan är att spela in direkt efter min lektion så att jag har gjort det på morgonen. Jag testade det idag och det funkade bra. Den här gången spelade jag in ett pass på 45 minuter. Det kommer upp på min Youtube-kanal på söndag.

Nu ska jag snart avsluta jobbet vid datorn. Jag har fortfarande några småsaker kvar, men sedan ska jag avrunda jobbet. Imorgon ska vi på dop. Det ska bli mysigt, men jag måste gå upp ganska tidigt, så jag hoppas att barnen inte kommer hem för sent. Jag har ju alltid svårt att sova lugnt, när jag vet att de är ute. Det är den dumma kycklingmamman i mig som spökar (kan inte sova förrän alla ungarna är i boet😍).

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.