Lunch på stan, hemmajobb och två yogapass

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr hann jag inte skriva igår, så jag skriver några rader idag istället.

Det var mycket igår och tiden gick fort. Peter kom inte hem förrän sent på kvällen, så jag var ensam hela dagen och, som jag skrivit här förut, även om barnen är stora nu, så blir det ganska mycket extrajobb när jag är själv. Hur som helst, det ordnade sig, men jag hann inte med bloggen.

På morgonen tränade jag som vanligt och på förmiddagen var jag i affären och handlade. När jag kom hem hann jag bara packa upp maten och sedan cyklade jag till stan och träffade en vän. Vi åt lunch på en mysig restaurang på Kungsgatan och det var jättetrevligt att ses igen. Jag uppskattar verkligen mina lunchdejter med mina kompisar eftersom jag jobbar så mycket hemifrån (men förstås också för att jag gillar att träffa mina vänner 😊).

När jag kom hem var jag trött, men fortsatte att jobba med ekonomin, skrivandet och skolan. Just nu är det många kvitton som ska skrivas och skickas ut till mina deltagare.

Innan jag gick ned och undervisade yoga stekte jag köttbullar till barnen och Isabella gjorde sitt goda potatismos.

Ja, det känns verkligen som om tiden går snabbt på dagarna, men det händer ju mycket också (om än vardagliga ting).

Yogaklasserna på kvällen var trevliga. Jag hade en del nya elever och det var roligt. Vi fortsatte att fokusera på stabilitet och i nivå 2-gruppen stod vi i Pincha Mayurasana och testade Tittibasana.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.