Eat that frog

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Klockan är lite över åtta och jag ska snart gå och göra i ordning mig. Det har varit en intensiv dag. Jag har gjort mycket, men det är skönt. Det är bättre med en sådan dag än en dag då man skjuter upp saker och inte får särskilt mycket gjort.

I morse sprang Buster och jag. Efteråt planerade jag dagen och gjorde min yoga. Tyvärr har jag lite ont i höger handled, men jag hoppas att det är tillfälligt och att det snart går över. För länge sedan när jag gick yogalärarutbildningen och började yoga oftare hade jag en period väldigt ont i handlederna, men det gick som tur var över när jag byggt upp mer styrka.

På förmiddagen jobbade jag med ekonomin. Jag har bestämt mig att börja med den på dagarna eftersom jag har en tendens att skjuta upp det arbetet annars. Det finns en bok av en motivationsförfattare (Brian Tracy) som heter “Eat that Frog”. I den boken förklarar författaren att det är bäst att börja med den “svåraste” uppgiften på morgonen och det ligger mycket i det.

Idag har jag också funderat en del på skrivandet och fortsatt att planera höstens lektioner i tyska. På tisdag får jag träffa min elever och det ska bli roligt!

Nu ikväll undervisade jag en nivå 1-klass och det var som vanligt trevligt att träffa eleverna. Efteråt övningskörde jag en stund runt om i området med Isabella. Det är skönt att det är så ljust ute fortfarande.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.