Tre yogapass

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är en bra dag för dig!

Det är tisdag eftermiddag och jag är hemma och jobbar. Nästa vecka börjar min undervisning i skolan och då kommer tisdagarna vara den dag i veckan som jag kommer ägna mest tid åt undervisningen. Idag har jag jobbat med att förbereda lektioner och ska fortsätta med det imorgon igen.

Igår kände jag mig väldigt fokuserad när jag jobbade, men idag har jag tyvärr varit lite mer splittrad, men det är okej. Jag har ändå fått gjort ungefär det jag planerade och resten av tiden innan jag går ner i yogan och jobbar ska jag ägna åt ekonomin och skrivandet.

Idag ska jag ha yinyoga, en nivå 1-grupp och en nivå 2-grupp. Tisdagar och torsdagar är de dagar jag har tre klasser i rad. Det är intensivt, men roligt. Just nu är det dock lite mycket eftersom kurserna kör igång och jag har fler mejl och sms att svara på än jag brukar, men det är jag förstås bara jätteglad för, för det betyder att jag har elever som vill gå hos mig😊.

Mitt ibland allt praktiskt jobb vill jag förstås fortsätta att hålla mig uppdaterad och lära mig nytt. Idag har jag läst mer i “The Complete Guide to Yinyoga” av Bernie Clark och har dessutom fördjupat mig i positionen “Tittibasana” eller “Eldflugan” som vi ska göra i nivå 2-klassen ikväll. Jag har tyvärr svårt att sträcka benen i den positionen, men jag ger inte upp 😊. Det är bara att öva! Samtidigt är ju det inte absolut nödvändigt att göra positionerna perfekt i yogan. Yogan handlar om så mycket mer! Att vara närvarande, att vara uppmärksam och att uppmärksamma det som händer inom en utan att direkt reagera (lättare sagt än gjort ibland!).

Nu ska jag snart börja förbereda middagen för familjen. Den här veckan är Peter borta och jag känner att det är stor skillnad. Vanligtvis brukar han vara ansvarig för maten när jag jobbar med yogan. Jag borde egentligen be barnen vara med ansvariga. De är ju så stora nu och de har ofta hjälpt till tidigare, men på sistone har det fallit bort lite grann…

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.