Ny yogavecka, läsning och förberedelser

683 1024 admin
  • 0

Hej,

Oj, jag är lite stressad och behöver ta det lugnt en stund innan yogan börjar. Det har varit mycket idag och jag är lite efter med det jag hade planerat, men det löser sig. Som tur är slutar mina yogaklasser kl. 19.00 ikväll vilket innebär att jag har lite mer tid innan jag måste gå och lägga mig än på tisdagarna och torsdagarna.

I morse efter träningen åkte jag och handlade. Jag brukar göra det på söndagar annars, men jag har kommit lite ur mina rutiner, eftersom Peter var borta förra veckan och skolan inte riktigt har kommit igång. Hur som helst, att handla på måndag morgon är inte så bra eftersom många varor som tagit slut under helgen ännu inte har packats upp, men jag hittade i princip det jag behövde i alla fall.

Efter affären åt jag frukost och sedan cyklade jag till skolan. Jag kopierade, kollade lite material och kikade var jag ska ha min lektion imorgon. Det är alltid bra att vara förberedd 😊.

Nu på eftermiddagen har jag beställt lite material för mina lektioner i skolan, men också en ny färgpatron som behövdes för skrivaren. Jag har också varit nere i yogastudion och förberett för kvällens klasser och röjt lite här hemma. Jag har bara hunnit jobba en kort stund med skrivandet idag, men nu är jag i alla fall igång och skriver på boken. För tillfället “fulskriver” jag bara. Jag skriver precis det jag vill och får redigera senare.

Igår lyssnade jag färdigt på andra delen i “Betty-serien”, “Värma händer”. Jag tycker både “Räkna hjärtslag” och “Värma händer” var härliga böcker. Jag gillar att läsa om 30- och 40-talen och om livet då. Jag tänker mycket på min mormor som bodde i Stockholm då (precis som Betty) och hennes liv. Jag har också tänkt mycket på min Gammelmormor (som jag aldrig träffade). Hon jobbade som hembiträde i centrala Göteborg i början av 1900-talet och fick min mormor som ogift. Det måste ha varit väldigt svårt och jag önskar att jag hade kunnat prata med henne om det.

Nu lyssnar jag på “Klara och solen” som vi ska prata om i bokklubben på söndag (jag tror jag redan har nämnt det). Den är också intressant och spännande. Jag gillar den mycket!

Okej, jag hinner tyvärr inte skriva mer nu, för det är snart dags för mig att gå ned till yogan och undervisa.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.