Fullt upp på skolan och tre yogaklasser

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är onsdag idag, men jag hann inte gå in här på bloggen igår, så jag ska skriva några rader om tisdagen. För mig var det dags att gå upp strax innan fem igen. Jag har  gjort lite olika med min morgonrutin på sistone, men nu när mina lektioner i skolan börjar vill jag gå tillbaka till de vanor jag hade i våras. Hur som helst, jag tränade på morgonen och sedan cyklade jag till skolan och träffade mina elever. Det var roligt. I år undervisar jag en grupp i nybörjartyska och en i tyska 3, som är den kursen man läser efter det att man haft tyska på högstadiet. Det är en bra blandning.

Nu när mina lektioner på skolan sätter igång igen måste jag vara ännu mer noggrann med tiden. Jag har ju tre uppgifter jag vill koncentrera mig på: yogan, skrivandet och skolan och det innebär att jag måste vara fokuserad, för annars blir det så att jag bara gör det som jag måste göra för yogan och skolan och “glömmer” skrivandet. Jag vill verkligen inte att det ska bli så. Samtidigt är det självklart att jag måste prioritera mina kurser, men jag vill hitta balans på bästa sätt.

Jag hade två pass på skolan och ett möte igår och sedan hade jag direkt tre yogaklasser. Det var därför jag inte orkade skriva på kvällen. Jag var helt enkelt för trött. Yogaklasserna var trevliga. Vi fortsatte att öva på Pincha Mayurasana och Tittabasana i nivå 2-grupperna. Det är alltid roligt att utmana sig själv och att testa nya positioner 😊.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.