Mer redigerande och lunch på Brogyllen

756 1008 admin
  • 0

Det är redan mörkt ute. Jag har haft en bra arbetsdag och är ganska nöjd med mitt arbete. Korrekturläsningen går långsamt framåt. Det är intressant att se att texten ibland flyter på relativt bra, men sedan hakar upp sig på vissa ställen. Jag antar att det är normalt, men för mig är allt det här arbetet nytt och jag lär mig något om mitt eget skrivande varje dag. Det är spännande och ibland frustrerande, eftersom jag vill skriva bättre, men det kommer förhoppningsvis med övning.

På min lunchrast idag var jag ute och åt med min före detta universitetskollega och vän. Det var jättetrevligt. Vi var på Brogyllen, som är ett av mina favoritställen. Jag älskar deras räksallad. Den är väldigt mumsig ☺. Det var skönt att komma bort från mitt hemmakontor några timmar. Ibland blir det alldeles för ensamt att jobba hemifrån och jag kan sakna kollegor och arbetskamrater otroligt mycket. I våras jobbade jag en del på caféer och tyckte det var mysigt, men den här hösten har jag inte gjort det en enda gång. Kanske är det dags att göra det igen? Då ser jag i alla fall lite folk… Fast hemma har jag Buster och han är så gullig. Jag tror nästan inte att jag hade stått ut hemma ensam på dagarna utan honom ❤. Synd bara att han inte är så pratsam ☺.

Ikväll skall jag bara umgås med familjen och det känns skönt.  Jag ser fram emot att mysa i soffan med en bok och lite tid att bara vara.

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.