Redigering, redigering, redigering

1000 750 admin
  • 0

Klockan är halv fyra och det är bara en halvtimme kvar av min tid framför datorn idag. Det känns som om alla dagar är likadana för tillfället. Jag har redigerat precis som jag gjorde igår och jag kommer att redigera imorgon med, men på fredag är jag färdig för den här gången i alla fall och det känns bra. Redigeringen är egentligen ganska rolig. Trots att jag läst texten ett antal gånger nu har jag ändå inte tröttnat och det är nog ett bra tecken. Om det finns något problem är det att jag hela tiden upptäcker saker jag kan förbättra, men jag vet att jag måste sätta punkt någonstans. Så är det bara. Alla som har skrivit en text känner nog samma sak. Att man skulle kunna fortsätta i all evighet…

Yogan igår var trevlig. I barnyogagruppen lärde jag tjejerna “andas i fyrkant”, som är en andningsövning som man kan göra om man känner sig stressad eller orolig. En bra bok med många andningsövningar för barn är “Breathe, Chill” av Lisa Roberts. Den har jag haft mycket användning av.  I vuxenyogan fortsatte vi med växelvis näsborrsandning och sekvensen med fokus på vridningar. I nästa vecka blir det ett nytt tema och ett nytt fokus, men jag kommer inte kunna jobba med de programmen förrän till helgen. All min tid fram till på fredag måste gå till redigeringsarbetet.

Jag lovade ju igår att skriva om veckans böcker. De är tre ganska olika texter. Den första är Så blev jag en stjärnsäljare av Mikael von Matérn. Den boken valde jag för att jag måste lära mig mer om försäljning. Än så länge har jag inte kommit så långt, men det finns säkert några tips jag kan ha användning av. Den andra boken är Konsten att städa av Marie Kondo. Den läser jag mest för att jag är intresserad av olika tankar kring hur man organiserar sitt hem. Jag har tyvärr alldeles för lite tid för att strukturera upp här hemma, men jag gör mitt bästa… Har helt enkelt fått acceptera att vissa lådor och skåp är röriga, men kanske kan jag lära mig några trix i boken, så att det blir lättare att hålla ordning. Jag hoppas i alla fall det. Den tredje boken är The Productivity Project av Chris Bailey. Den boken började jag lyssna på som ljudbok, men kände att jag behövde köpa den eftersom det fanns många bra tips i den. Boken handlar om en kille som testade en mängd olika produktivitetsexperiment under ett år och vad han lärde sig om dem.

Nu måste jag stänga av datorn och ta en liten stund att varva ned. Kvällen är lång och jag behöver en paus innan jag går ned till yogan!

Ha en fin tisdag!
Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.