Mörkt och regnigt med lucka 6: bakåtböjningar

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Här är det kolsvart ute och det regnar. Om en knapp timme börjar min yoga och jag undrar hur många som orkar ta sig ut i mörkret och komma till mina pass. Jag håller tummarna att i alla fall några är pigga nog!

I eftermiddags spelade jag in dagens lucka som är bakåtböjningar (kamelen, bågen och bron). Du kan titta på sekvensen här:

Jag har också skrivit ett inlägg för min motivationsblogg om vikten av att ha ett speciellt ställe som man kan komma till när man behöver lugn och ro. Du kan läsa inlägget här.

Nu ikväll har jag också funderat vidare på mitt skrivande. Jag har inte kommit fram till en exakt strategi och en plan, men imorgon skall jag fortsätta och jag tror att jag vet ungefär vilken riktning jag skall ta. Det är ju snart ett nytt år och för varje år brukar jag göra en plan. Jag skriver upp mina mål och det jag vill uppnå. Jag hade nog hoppats att jag skulle vara på en annan plats idag än jag är, men det är inget att göra åt. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Det viktiga är att försöka analysera varför det gick som det gick och det är det jag håller på med just nu.

Från och med imorgon förmiddag och fram till och med vecka två kommer jag att ha mer tid att ta tag i mitt arbete med motivationen och skrivandet, men yogan kommer ändå att finnas där varje dag. Jag kommer att fortsätta att lägga upp för min adventskalender. Dessutom blir det två hela sekvenser plus att jag kanske fortsätter med korta videosnuttar, för jag tycker det är ganska roligt och jag tror att de kan vara användbara.

Nu skall jag gå ned till yogan! Ha en fin torsdagskväll i regnet och mörkret!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.