En regnig fredag och lucka 7: framåtfällningar

1024 1024 admin
  • 0

Jag sitter vid datorn sent idag. Klockan är redan över åtta. Jag har precis uppdaterat till en ny version av WordPress och något hände med bloggen, men jag löste det som tur var. Hoppas i alla fall att du har haft en fin dag trots det regnet och mörkret. 

I morse hade jag min sista yogalektion innan juluppehållet. Det kändes faktiskt lite sorgligt. Det är klart att jag ser fram emot att ha mer tid med familjen nu när jag inte behöver jobba på eftermiddagarna och kvällarna, men yogan är jätteviktig för mig. Det är väldigt roligt att träffa alla elever och jag gillar den sociala biten. Jag jobbar ju så mycket ensam vid datorn och saknar ofta arbetskamrater. Att träffa yogaeleverna är därför extra viktigt för mig. 

På förmiddagen var jag ute och sprang med Buster och sedan var jag lite trött och seg och kom inte riktigt igång med arbetet som jag hade hoppats. Jag går upp klockan 5.20 både torsdagar och fredagar och därför är jag oftast väldigt trött när helgen väl kommer. 

Jag la i alla fall ut dagens lucka under eftermiddagen och du kan titta på den här: 

Jag har också börjat gå igenom min bokföring. Det är inte så roligt, men något som måste göras den närmaste veckan. Egentligen tycker jag inte att det är tråkigt med ekonomi, men jag känner att jag inte riktigt behärskar det och då gillar jag det inte. Det blir ett stressmoment som jag undviker, men eftersom jag inte har någon undervisning nu så måste jag sätta mig in i det. 

Nu ikväll har jag lagt upp ett motivationstips om målsättningar på min motivationsblogg. Om du har lust att läsa det så hittar du det här.

Nej, det är dags för mig att runda av.  Ha en mysig fredagskväll!

Namaste,

Johanna

Min grönkålssmoothie: grönkål, apelsinjuice, blåbär, lingon och mango

Mina fina presenter från igår: God choklad, supersnygga tofflor och en jättefin blomma. Så tacksam för mina snälla yogaelever!

Leave a Reply

Your email address will not be published.