Mer regn och rusk och lucka 8: höftöppnare

768 1024 admin
  • 0

Jag har haft en trevlig dag i regnet, men nu har jag bråttom för jag skall iväg på middag till en kompis :-). 

Hoppas att din dag har varit bra också!

På förmiddagen var jag tvungen att göra en del praktiska saker, men på eftermiddagen hade jag tid att jobba med yogan. Jag spelade in tre nya luckor och la ut dagens, som är höftöppnare. Du kan se sekvensen här: 

Nu på eftermiddagen har jag läst en intressant bok, som jag måste avsluta tills på måndag. Den heter “Daily Rituals” och är skriven av Mason Currey. Den tar upp en massa olika kreativa personers dagliga ritualer och är verkligen jätterolig att läsa. Äntligen känner jag mig inte så konstig längre :-)!! Jag skall skriva mer om boken, när jag läst ut den, så jag återkommer med mer info om ett par dagar. 

Nu måste jag tyvärr sluta och göra i ordning mig för middagen!

Ha en fin lördag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.