Första måndagen utan yogaundervisning och lucka 10: Kråkan

1024 683 admin
  • 0

Hur är det? Jag glömde tyvärr av att skriva igår. På något sätt försvann tiden och det var först i morse som jag kom på att jag inte skrivit. Hoppas i alla fall att du hade en fin andra advent. Jag hade en väldigt mysig söndag. Min bror, som vanligtvis bor i USA, var här på besök och vi träffades tillsammans med våra föräldrar. 

Nu är det redan snart nio på kvällen och jag skall alldeles strax runda av mitt arbete framför datorn. Idag har jag haft min första dag utan yogaundervisning. Det kändes ovant att vara ledig på eftermiddagen och kvällen, men imorgon skall jag spela in en hel sekvens, så då blir det lite yoga i alla fall. Jag kommer att lägga ut den i adventskalendern som lucka 11. 

I dagens lucka demonstrerar jag “Kråkan” eller “Bakasana” som den kallas på Sanskrit. Det är en ganska svår position, så ta det försiktigt. Tänk också på målet med yogan är vägen till positionerna och inte själva positionerna i sig! Luckan hittar du
här:

Det får bli ett kort inlägg idag för jag är trött, men jag skall försöka skriva lite längre imorgon.

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Solnedgång hos mamma och pappa igår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.