Inspelning av ny sekvens och en del annat

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Jag har nästan jobbat hela dagen med den nya sekvensen. Jag försöker lära mig att spela in och redigera. Det går långsamt framåt. Tyvärr blev kvaliteten inte så bra, men jag skall försöka förbättra den tills nästa gång. Jag tror att jag behöver fler starka lampor för när det är mörkt så måste kameran kompensera och då blir filmen grynig. 

Här har du i alla fall videon! Jag hoppas att den kan vara till nytta :-)! 

Förutom att jobba med sekvensen och redigeringen av filmen har jag lagt ut ett nytt motivationsinlägg. Den här gången handlar det om att ta första steget (när du har något inom dig som du vill göra, men inte har börjat ännu). Du kan läsa det här

Imorgon skall jag börja med min bokföring. (Vet inte hur många gånger jag har skrivit det och så har det kommit något emellan, men nu vet jag att jag har tid :-)). 

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.