Julbrev och julkonsert

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att du haft en fin dag. Klockan är redan efter halv tio. Jag har ägnat nästan hela dagen åt mina julkort. Sedan säkert tjugo år skriver Peter och jag julkort och skickar med ett julbrev. Jag vet att många tycker att det är gammaldags och onödigt, men jag kan bara inte bryta vår tradition. Brevet blir också ett sätt att summera året på ett trevligt sätt. I alla fall fick jag äntligen tid att sitta och skriva breven, skriva alla adresser och klistra på frimärken och eftersom det var nästan sjuttio kort tog det i princip hela dagen (kändes det i alla fall som :-)). 

Som tur var hann jag i alla fall med lite yoga. Jag spelade in dagens lucka som är vridningar. Den här gången använde jag mitt vidvinkelobjektiv och en stark lampa och jag tycker att kvaliteten i alla fall blev lite bättre. Du kan titta på den korta sekvensen här:

På eftermiddagen var jag på ett äldreboende, där Isabella hade en konsert med musikskolan. Det var så vackert och som alltid när jag hör fin musik blev jag rörd och tårögd. Det är något särskilt med julmusik som verkligen träffar mig rakt in i hjärtat (på ett fint sätt). Jag är glad att alla mina barn spelar instrument, så att vi får gå på många konserter. 

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Ha en fin fortsättning på onsdagskvällen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.