Lucia och lucka 13: Meditation

1024 683 admin
  • 0

Hur har din dag varit? Jag har haft en lite trött luciadag. Peter (min man) har varit febrig i två dagar och jag vet inte om jag fått en liten släng av hans förkylning. Jag har ingen feber och inget halsont, men jag känner mig inte riktigt 100%. 

I morse efter löpningen och yogan var jag i gymnastiksalen och tittade på Philippas luciatåg. Det var mysigt. Jag gillar verkligen lucia, alla vackra sånger och stämningen. 

Under dagen spelade jag in lucka 13 som blev en meditation på fem minuter. Jag försöker att meditera varje dag. Ibland är det jättehärligt och ibland jättetråkigt. Ibland känns det skönt och ibland känns det bara jobbigt att sitta still, men jag gör det ändå. Det är samma sak med meditationen som med livet för övrigt. Ibland är det lätt och ibland är det svårt… Oavsett hur jobbigt eller lätt det är, så vet jag att det är nyttigt för min hjärna (och mig :-)) att meditera.

Idag la jag ut en länk angående långvarig stress på min FB och där tar de just upp meditation. Du kan se det här.

Om du vill göra min korta meditation kan du göra den här:

Nu måste jag avsluta jobbet framför datorn och gå och lägga mig. På söndag har vi bokklubbsmöte och jag måste läsa vår bok. Den här gången har vi “Bränn alla broar” av Siri Helle. Den är intressant, men gör mig också lite irriterad. Jag får återkomma när jag läst hela. 

Sov gott!

Namaste,

Johanna

Nu har jag postat våra julbrev. Det blev ett par stycken 😮.

I morse efter löpninge  gjorde jag min yoga till fin julmusik. Mysigt 💕.

Leave a Reply

Your email address will not be published.