En splittrad fredag

683 1024 admin
  • 0
Ja, så är det fredag kväll. Jag sitter i soffan med familjen och skriver. Trots att klockan inte är så jättemycket skall jag gå och lägga mig snart. Jag är så himla trött. Jag sov lite dåligt i natt och det har varit en splittrad dag. Den här veckan har inte varit så bra jobbmässigt, men jag är glad att ha haft kvällarna lediga från yogaundervisningen, eftersom jag kunnat vara med familjen mer. Idag har jag skrivit färdigt nyhetsbrevet och skickade iväg det. Jag skrev också ett mejl till alla deltagare den här terminen. Jag brukar göra det när terminen är slut. På eftermiddagen spelade jag in dagens sekvens (baksida lår) och la upp den på nätet. Den här gången fick Buster vara med :-). Du kan göra sekvensen här: Ikväll har barnen och jag varit på Josefinas cellokonsert i Härlanda Kyrka. Den var jättefin, men nu är jag supertrött och måste gå och lägga mig. Ha en jättefin fredagskväll! Namaste, Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.