Julpynt, julklappsköp och lucka 15: stående positioner

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Jag känner mig nöjd för jag har hunnit göra ganska mycket idag och vi har det mysigt hemma, men nu är jag trött… Julförberedelserna tar på krafterna, men jag försöker hålla dem på en lagom nivå och nu när barnen är större så är de en jättestor hjälp. De har t.ex. både pyntat och klätt granen jättefint. 

Det har inte blivit mycket jobb med yogan idag, men jag yogade som vanligt i morse och det är alltid jätteskönt. Ibland känner jag mig otålig när jag sätter igång, men i slutet känns det för det allra mesta väldigt bra. 

På eftermiddagen spelade jag in dagens lucka. Den här gången blev det stående positioner: krigare II, triangeln och sidovinkeln. Tre positioner som får mig att känna styrka och stabilitet (både fysiskt och mentalt). Du kan göra den korta sekvensen här:

Nu skall jag faktiskt snart gå och lägga mig. Trots att jag suttit mest framför datorn och fixat julklappar på nätet, så har det varit en mysig kväll, men nu behöver jag snart sova.

Ha en fin lördagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.