Måndag och lucka 17: bak-, insida lår & höfter

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Jag hann tyvärr inte skriva igår, men nu är jag tillbaka. Det var en trevlig söndag för mig, men tiden gick fort. På morgonen och förmiddagen var jag hemma och grejade här i huset och på eftermiddagen var det möte med min bokklubb. Boken vi diskuterade var: “Bränn alla broar” av Siri Helle. Den handlar om en ung tjej som lever ett rätt så ytligt liv med mycket pengar och ett jobb hon egentligen inte gillar. Till slut går det så långt att hon är på väg att ta livet av sig, men så kommer hon ihåg ett brev hon skrivit till sig själv efter det att en tjej i skolan begått självmord. I brevet står det att om hon någon gång känner att hon inte orkar leva mer, så måste hon ge livet en sista chans. Det gör Liv (huvudpersonen) och många stora förändringar sker i hennes liv. En del känns kanske lite overkligt, men boken är ändå läsvärd och slutet är nyanserat på ett bra sätt, tycker jag. 

I går la jag förstås ut en lucka också. Den här gången med fokus på bakåtböjningar. Du kan göra den korta sekvensen här:

Dagens lucka (med fokus på bak- och insida lår samt höfterna) hittar du här:

Nu i eftermiddag har jag äntligen börjat med bokföringen och nu känner jag mig faktiskt ganska motiverad att fortsätta imorgon. Ofta är det själva tröskeln man behöver komma över och sedan går det ganska bra. 

Innan jag slutar vill jag tipsa om en poddcast som jag tycker är bra. Om du gillar att lyssna på engelska, så testa Earn your happy

Podden görs av Lori Harder som är en amerikansk fitnessexpert, men hennes program handlar om mycket annat, som entreprenörskap, mindset och hur man når sina mål. 

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna 

För att hålla mig frisk försöker jag äta grönkål varje dag. Inte särskilt gott kanske, men jag börjar vänja mig 😉.

Leave a Reply

Your email address will not be published.