Bokföring, läsning och lucka 18: sidoböjningar

768 1024 admin
  • 0

Nu är det inte många dagar kvar till jul. Hoppas att du inte känner dig allt för stressad. Jag känner mig ganska avslappnad för jag har nästan alla mina julklappar fixade. Imorgon skall jag försöka få köpt de sista. Jag har faktiskt bestämt att inte köpa så många och de jag köper vill jag skall vara användbara. Det känns bättre då. Den här hösten har jag över huvud taget inte handlat så mycket. Jag älskar egentligen kläder både vanliga och sådana för yogan, men man behöver ju inte köpa en massa för det. En klänning till jul och nyår har jag dock “klickat hem” och skall hämta imorgon. Jag hoppas att den är fin. Det är alltid lite svårt att veta när man beställer på nätet. 

Idag har jag fortsatt  jobba med bokföringen och har kommit en ganska bra bit, men jag hoppas att jag kan jobba ännu lite effektivare imorgon, så att jag kan bli färdig på torsdag kväll. Det är i alla fall mitt mål. 

Under eftermiddagen la jag också ut dagens lucka. Idag är det sidoböjningar som är i fokus. Du kan göra sekvensen här:

Nu skall jag sätta mig och läsa en stund. Jag berättade ju igår att jag precis läst ut “Bränn alla broar”. Egentligen står en annan skönlitterär bok på listan, men jag skall nog fokusera på två andra böcker idag (eller tre :-)). Den första heter “52 Cups of Coffee” och är skriven av Megan Gebhart. Den andra är: “You are a Badass” skriven av Jen Sincero och den tredje är “Yrke: Influencer” av Linda Hörnfeldt. Jag återkommer när jag läst böckerna och berättar vad jag tycker om dem. “You are a Badass” har jag i och för sig redan läst och tycker mycket om. Den läser jag mer för att få lite daglig motivation, men jag berättar mer om det en annan gång. 

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.