Fredag :-)

768 1024 admin
  • 0

Det är fredag eftermiddag och idag har jag (som jag brukar) tyvärr varit rätt så trött. Egentligen tror jag att jag sover för lite. Jag försöker få in ca. sju timmar per natt, men det verkar som om jag behöver mer. Sju timmar är säkert mer än de flesta sover, men jag är ju ganska aktiv och det påverkar antagligen mitt sömnbehov. Ja, ja.. Jag skall vila lite extra i helgen.

I morse undervisade jag min morgonyoga som vanligt på fredagar och sedan gav jag mig ut och sprang. Idag var det härligt väder: lite kallt och klart. Jag var glad att jag kände mig relativt pigg, eftersom Peter var dålig igår och jag var rädd att jag också skulle bli sjuk igen. Peter är bättre nu och förhoppningsvis klarar vi andra oss också.

Under dagen har jag jobbat mycket med bokföringen. Nu är jag äntligen ikapp. Eftersom jag var tvungen att fixa momsdeklarationen tidigare i veckan hade jag kommit efter lite grand.

Jag har också planerat nästa veckas meditation och barnyoga. Det känns skönt att allt är klart, så att jag kan slappna av lite grand under helgen. Jag kommer ändå att jobba, men måste inte känna mig stressad. Jag gillar att vara förberedd i fall något oförutsett skulle hända.

Förutom jobbet med bokföringen och planeringen för nästa veckas undervisning har jag gått igenom mina mejl. Jag prenumererar på “google alerts” inom yoga och meditation bland annat, vilket innebär att jag får dagliga mejl med nyheter inom de områdena. Det är svårt att hinna med att läsa alla direkt, men då och då tar jag tid och går igenom dem. Idag läste jag en intressant artikel om att det skall starta ett stort forskningsprojekt i England, där många elever skall få möjlighet att lära sig meditation, avslappning och mindfulness. Jag hoppas verkligen att det kommer mer till Sverige också. Du kan läsa artikeln här.

Jag har också läst ut en bok som heter “Discipline Equals Freedom Field Manual” av Jocko Willink. Det var en intressant  bok, som gav mig väldigt mycket inspiration, men jag gillade inte det som handlade om militären. Det var helt enkelt svårt att relatera till för mig (och det värsta jag vet är vapen och krig 😐).

Ha en fin fredag!

Namaste,
Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.