Bokföring, läsning och planering av klasser

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att det är bra med dig! Tyvärr mår min man Peter inte så bra idag och eftersom han inte sovit särskilt gott i natt har han också hållit mig vaken. Jag var ganska trött när jag vaknade i morse, men gick ändå ut och sprang i regnet. Efter löpningen hade jag min yogalektion med killarna. Det var roligt!

Nu på dagen har jag suttit med momsdeklarationen och skickade in den strax innan lunch. Det var en skön känsla för jag fick ordning på alla siffror både i själva deklarationen och i bokföringen. Jag bestämde mig bara för att jag skulle göra det och då gick det 😀!

Jag har också samlat några positioner inför nästa omgångs sekvenser som är bakåtböjningar. Det är en grupp asanas som jag behöver göra regelbundet. Jag är inte naturligt rörlig i ryggen, men eftersom jag gör mina bakåtböjningar varje dag har jag övat upp rörligheten ganska mycket och att gå upp i brygga är inte alls lika jobbigt idag, som det var för fem år sedan till exempel.

Igår läste jag ut “Livslust och hälsa enligt Malin” av Malin Berghagen. Jag har läst alla av Malins böcker tidigare och tycker att de är trevliga. Jag läser dem inte som faktaböcker utan mer som avkopplande läsning för inspiration. Trots att det inte kom fram så mycket nytt i boken blev jag påmind om en del saker som jag glömt av, men borde tänka på. Det gällde främst avsnittet om kost. Det är bra att bli påmind om sådant som är bra att äta. Jag äter redan nu relativt okej, men behöver variera mig mer och boken gav mig några nya idéer som jag skall testa.

Nu är det snart dags för mig att förbereda mig för yogan. Det är inte klokt att det redan är torsdag! Ser dock fram emot helgen. Trots att jag i princip är frisk från min förkylning känner jag ändå att jag inte riktigt är på 100%, så jag tror jag skall försöka sova lite mer under lördag och söndag för att tanka mer energi och kraft inför nästa vecka.

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.